Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 12:19 - Защо да ходите на Ол инклузив в Турция? По-евтино и по-качествено в България.
Автор: goranov2 Категория: Туризъм   
Прочетен: 4130 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На море на Ол инклузив в Турция е евтино и качествено. Е това е мит. Комбинацията на двете думи "евтино" и "качествено" само по себе си е оксиморон, т.е. не си пасват. За да отидете на море на Ол инклузив в Турция в наистина качествен хотел би ви излязло твърде скъпо - за справка около 2000 лв на човек. Разбира се има и далеч по-ниски цени, но това са 2- и 3-звзедни хотели, където мухлясалите чаршафи са често срещано явление, а ако ви се удаде може и да видите сервитьора в ресторанта да събира паднали по плота за храни пържени картофи с ръце и да ги подхвърля обратно в тавата.

Ако не сте виждали Памуккале или Ефес, отидете и ги вижте, струва си. Записвате се за една организирана автобусна екскурзия и готово. Но ако търсите отмора край басейна или на плажа в хубав хотелски комплекс с качествен Ол инклузив, по-добре изберете българското.

Ето един пример. Четиризвездният Хотел Еврика е обособен хотелски комплекс в северната част на курорта Слънчев бряг, изолиран от обичайната за курорта шумна и пренаселена среда. Хотелският копмлекс е разположен на плажа и има собствена плажна ивица с безплатни чадъри и шезлонги за гости на хотела. Освен това разполага с аква парк, подходящ както за възрастни, така и за деца и голям безплатен паркинг, където със сигурност ще намерите, къде да паркирате и ще си спестите обичайните за големите курорти неудобства с намирането на подходящ паркинг.

Хотелът работи на принципа "Ол инклузив" и предлага качествени напитки и храна в своите четири ресторанта (основен тип бюфет, азиатски, италиански и българска механа) и 3 бара.

Хотел Еврика предлага и няколко спортни игрища, в т.ч. и тенис корт.

За месец юни хотелът предлага специални оферти, като за началото на месеца цените започват от 74.50 лв.

Отзивите за хотела са винаги положителни.




Гласувай:
3



1. dorichela - :)
22.05.2014 12:17
Сигурно се шегуваш :) Слънчев бряг не е нищо повече от презастроена бетонна джунгла с безбожно високи цени и никакво качество. Обслужването в Турция е 10 пъти по-добро от нашето, независимо в 2,3 или 5 звезден хотел. А този, който рекламираш, 4-те му звезди са колкото 2-3 в Турция...
цитирай
2. goranov2 - Ами dorichela, както може би се д...
23.05.2014 16:18
Ами dorichela, както може би се досещаш от типа статия, аз работя в туристическа агенция и имам известни наблюдения, що се отнася до отзивите от клиенти за турските хотели, а имам и свои наблюдения. Има голяма разлика между 5-звезден и 5-звезден хотел в Турция, това важи и за България между другото. Споменаването за мухлясалите чаршафи и т.н. не съм го измислил, а е факт именно за 5-звезден хотел в Турция. И не е вярно, че дори и 2- и 3-звездните турски хотели са по-хубави от българските 2- и 3-звездни хотели. Има 3-звездни хотели в България, предлагащи Ол инклузив, на-далеч по-високо ниво от разни турски такива, за което засвидетелстват отзивите на клиентите. Има хотели в Турция, които са наистина на много високо ниво, но както е посочено в статията цената им е прекалено висока. За такива пари аз лично бих посетил някоя екзотична дестинация, като например Бали, Мексико, че дори и Австралия.
А ти, Доричела, лично в хотел Еврика отсядала ли си или просто бързаш да го оплюеш на принципа "чуждото е винаги по-хубаво"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: goranov2
Категория: Туризъм
Прочетен: 38886
Постинги: 22
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930